Nabeschouwing Lommel United - Zulte-Waregem (1-0) || Eerste Divisie B 2023/2024

Woensdag 1 mei 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie B 2023/2024 neemt Lommel United het woensdag 1 mei 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Soevereinstadion in Lommel.

Via de Lommel United - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lommel United - Zulte-Waregem (1-0)

Het Eerste Divisie B duel tussen Lommel United en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Wesli De Cremer geëindigd in een 1-0 overwinning voor Lommel United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Lucas Schoofs, waarmee Lommel United met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Lommel United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Lommel United - Zulte-Waregem 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lommel United - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Lommel United Gele kaart voor J. Tolinsson Lommel United
34' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor T. Nnadi Zulte-Waregem
53' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Christian Brüls Zulte-Waregem
56' VAR: Afgekeurd doelpunt Alioune Ndour Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Alioune Ndour Zulte-Waregem
69' Wissel Zulte-Waregem Wissel Joel Bagan voor Stavros Gavriel Zulte-Waregem
76' Wissel Zulte-Waregem Wissel Abdoulaye Traoré voor Christian Brüls Zulte-Waregem
78' Doelpunt Lommel United Doelpunt Lucas Schoofs met assist van Diego Rosa Lommel United 1-0
82' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor P. Diop Zulte-Waregem
83' Wissel Lommel United Wissel Arthur voor Diego Rosa Lommel United
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel Rubin Seigers voor Modou Tambedou Zulte-Waregem
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel Ruud Vormer voor Alessandro Ciranni Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Lommel United - Zulte-Waregem
Opstellingen Lommel United - Zulte-Waregem
De opstellingen van Lommel United en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lommel United - Zulte-Waregem

Lommel United en Zulte-Waregem treffen elkaar in de e speelronde van de Eerste Divisie B van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wesli De Cremer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lommel United en Zulte-Waregem in de Eerste Divisie B vond plaats op 27 april 2024 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Lommel United favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.