Nabeschouwing FC Den Bosch - Telstar (0-1) || Eerste Divisie

Vrijdag 16 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie neemt FC Den Bosch het vrijdag 16 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion de Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - Telstar (0-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-1 overwinning voor Telstar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 89e minuut door S. van Doorm, waarmee Telstar met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Telstar de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken FC Den Bosch - Telstar
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
9
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
109
150
Gevaarlijke aanvallen
54
99
Corners
2
7
Wissels
3
2
LIVE FC Den Bosch - Telstar 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel FC Den Bosch Wissel A. Dkidak voor R. Trotman FC Den Bosch
63' Gele kaart Telstar Gele kaart voor A. Najah Telstar
68' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van der Heijden voor L. Brouwers FC Den Bosch
72' Wissel FC Den Bosch Wissel P. Van Moorsel voor R. Meerveld FC Den Bosch
75' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor A. Abdullahi FC Den Bosch
87' Wissel Telstar Wissel S. Sno voor M. Springer Telstar
89' Doelpunt Telstar Doelpunt S. van Doorm Telstar 0-1
92' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. van Doorm Telstar
94' Wissel Telstar Wissel R. Sprangers voor R. Kharchouch Telstar
Opstellingen FC Den Bosch - Telstar
De opstellingen van FC Den Bosch en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Den Bosch - Telstar

FC Den Bosch en Telstar treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Den Bosch en Telstar elkaar treffen in de Eerste Divisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Den Bosch 0
Winst Telstar 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 7e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Den Bosch - Telstar Opstelling FC Den Bosch Opstelling Telstar Live FC Den Bosch - Telstar Live FC Den Bosch - Telstar kijken FC Den Bosch - Telstar kijken Live FC Den Bosch - Telstar stream FC Den Bosch - Telstar Fox Sports Nabeschouwing FC Den Bosch - Telstar Uitslag FC Den Bosch - Telstar Statistieken FC Den Bosch - Telstar Eerste Divisie 2019/2020 FC Den Bosch - Telstar wedden FC Den Bosch - Telstar gokken FC Den Bosch - Telstar Unibet