Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Utrecht (2-5) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 4 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Dordrecht het vrijdag 4 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Riwal Hoogwerkers Stadion in Dordrecht.

Via de FC Dordrecht - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Dordrecht - Jong Utrecht (2-5)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Dordrecht en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Sam Dröge geëindigd in een 2-5 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Jong Utrecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van H. Acheffay. In de 14e minuut moest N. Lewis van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Sam Dröge een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest FC Dordrecht verder met een speler minder. In de 28e werd de voorsprong voor Jong Utrecht verdubbeld dankzij een doelpunt van H. Acheffay.

In de 47e minuut volgde een derde treffer van Jong Utrecht, waarmee J. Arweiler zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 54 minuten deed R. Smith iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FC Dordrecht werd verkleind tot 1-3. In de 66e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het H. Acheffay die namens Jong Utrecht het net wist te raken. Even later viel in de 82e minuut opnieuw een doelpunt. Het was R. Smith van FC Dordrecht die de score op 2-4 zette. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door P. Stoskovic van Jong Utrecht die daarmee in de 85e minuut de eindstand bepaalde: 2-5.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sam Dröge en eindigde de wedstrijd dus met een 2-5 stand in het voordeel van Jong Utrecht.

LIVE FC Dordrecht - Jong Utrecht 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Dordrecht - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt H. Acheffay met assist van T. Brinkman Jong Utrecht 0-1
14' Rode kaart FC Dordrecht Rode kaart voor N. Lewis FC Dordrecht
28' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt H. Acheffay met assist van O. Velanas Jong Utrecht 0-2
44' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor T. St. Jago Jong Utrecht
47' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Arweiler met assist van T. Brinkman Jong Utrecht 0-3
54' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Smith met assist van J. Wehrmann FC Dordrecht 1-3
55' Gele kaart FC Dordrecht Gele kaart voor R. Smith FC Dordrecht
56' Wissel FC Dordrecht Wissel T. Kok voor A. Achahbar FC Dordrecht
56' Wissel FC Dordrecht Wissel B. Ormonde-Ottewill voor D. Green FC Dordrecht
57' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. van der Velden Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel R. El Barjiji voor G. Culhaci Jong Utrecht
66' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt H. Acheffay Jong Utrecht 1-4
75' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor T. Brinkman Jong Utrecht
82' Doelpunt FC Dordrecht Doelpunt R. Smith met assist van P. Marques FC Dordrecht 2-4
85' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor G. De La Vega Jong Utrecht
85' Wissel FC Dordrecht Wissel J. Vicario voor J. Wehrmann FC Dordrecht
85' Eigen doelpunt Jong Utrecht Eigen doelpunt P. Stoskovic Jong Utrecht 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting FC Dordrecht - Jong Utrecht
Opstellingen FC Dordrecht - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Dordrecht en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Dordrecht - Jong Utrecht

FC Dordrecht en Jong Utrecht treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sam Dröge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Dordrecht en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 3 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is FC Dordrecht favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Dordrecht 3
Winst Jong Utrecht 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Dordrecht op een 17e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 7e plaats.