Nabeschouwing FC Eindhoven - Telstar (4-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 27 september 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Eindhoven het vrijdag 27 september 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Telstar. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de FC Eindhoven - Telstar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Eindhoven - Telstar (4-1)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Eindhoven en Telstar is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 4-1 overwinning voor FC Eindhoven. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door S. Bourard, waarmee FC Eindhoven met 1-0 de leiding nam. FC Eindhoven vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Sleegers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 51e minuut was de ideale kans voor Telstar om te scoren. S. Lynen was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 54e minuut volgde een derde treffer van FC Eindhoven, waarmee S. Bourard zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na 74 minuten deed A. Berenstein iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Telstar werd verkleind tot 3-1. In de 82e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het C. Seedorf die namens FC Eindhoven het net wist te raken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin van den Kerkhof en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van FC Eindhoven.

LIVE FC Eindhoven - Telstar 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Eindhoven - Telstar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard FC Eindhoven 1-0
42' Gele kaart Telstar Gele kaart voor F. Korpershoek Telstar
42' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt J. Sleegers met assist van M. Lopes FC Eindhoven 2-0
44' Gele kaart Telstar Gele kaart voor S. Lynen Telstar
46' Wissel Telstar Wissel R. Fernandes voor R. Kharchouch Telstar
47' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor S. Bourard FC Eindhoven
51' Penalty gemist Telstar Penalty gemist S. Lynen Telstar
54' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt S. Bourard met assist van K. de Rooij FC Eindhoven 3-0
63' Wissel Telstar Wissel S. van Doorm voor S. Lynen Telstar
70' Gele kaart FC Eindhoven Gele kaart voor K. Essikal FC Eindhoven
74' Doelpunt Telstar Doelpunt A. Berenstein Telstar 3-1
75' Gele kaart Telstar Gele kaart voor E. Tavsan Telstar
76' Wissel FC Eindhoven Wissel A. Daniels voor M. Lopes FC Eindhoven
78' Wissel Telstar Wissel I. Bronkhorst voor E. Tavsan Telstar
82' Doelpunt FC Eindhoven Doelpunt C. Seedorf FC Eindhoven 4-1
85' Wissel FC Eindhoven Wissel M. Makasi voor K. de Rooij FC Eindhoven
88' Wissel FC Eindhoven Wissel F. Van Den Eynden voor S. Bourard FC Eindhoven
Video hoogtepunten en samenvatting FC Eindhoven - Telstar
Opstellingen FC Eindhoven - Telstar
De opstellingen van FC Eindhoven en Telstar zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Eindhoven - Telstar

FC Eindhoven en Telstar treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Eindhoven en Telstar in de Eerste Divisie vond plaats op 29 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide ploegen is FC Eindhoven favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Telstar slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Eindhoven 13
Winst Telstar 9
Gelijkspel 5
Totaal 27

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Eindhoven op een 8e positie staat, terwijl we Telstar terugvinden op de 11e plaats.