Nabeschouwing FC Volendam - Jong Utrecht (1-0) || Eerste Divisie 2019/2020

Vrijdag 8 november 2019 - 20:00 uur



In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt FC Volendam het vrijdag 8 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Utrecht.

Via de FC Volendam - Jong Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - Jong Utrecht (1-0)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Volendam en Jong Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Luca Evian Cantineau geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door M. Kaars, waarmee FC Volendam met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Volendam dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Volendam uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - Jong Utrecht
Goals
1
0
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
22
7
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
118
112
Gevaarlijke aanvallen
100
86
Corners
5
1
Wissels
2
3
LIVE FC Volendam - Jong Utrecht 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - Jong Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Jong Utrecht Wissel J. van der Velden voor T. St. Jago Jong Utrecht
56' Doelpunt FC Volendam Doelpunt M. Kaars met assist van J. Vlak FC Volendam 1-0
69' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor J. Arweiler Jong Utrecht
69' Wissel Jong Utrecht Wissel J. A. Van Den Berg D. voor O. Velanas Jong Utrecht
74' Wissel FC Volendam Wissel G. Vlak voor J. Duin FC Volendam
80' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor K. Visser FC Volendam
82' Wissel FC Volendam Wissel D. Johnson voor M. Kaars FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - Jong Utrecht
Opstellingen FC Volendam - Jong Utrecht
De opstellingen van FC Volendam en Jong Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal FC Volendam
# Speler Pos.
1 Nordin Bakker K
2 Mohamed Betti V
3 Marco Tol V
5 Gijs Smal V
4 Mickey van de Ven V
6 Kevin Visser M
10 Francesco Antonucci M
8 Jari Vlak M
9 Jelle Duin A
7 Nick Doodeman A
11 Martijn Kaars A
Wissels FC Volendam
# Speler Pos.
16 Barry Lauwers K
24 Stan Zoetebier K
13 Brian Plat V
15 Mike Eerdhuijzen V
20 Alex Plat M
18 Gerry Vlak M
14 Nick Runderkamp M
17 Darius Johnson M
12 Noah Fadiga A
19 Derry John Murkin A
Voorbeschouwing FC Volendam - Jong Utrecht

FC Volendam en Jong Utrecht treffen elkaar in de 14e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Evian Cantineau en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Volendam en Jong Utrecht in de Eerste Divisie vond plaats op 22 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong Utrecht. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is FC Volendam favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Jong Utrecht slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst FC Volendam 3
Winst Jong Utrecht 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Volendam op een 12e positie staat, terwijl we Jong Utrecht terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Volendam - Jong Utrecht Opstelling FC Volendam Opstelling Jong Utrecht Live FC Volendam - Jong Utrecht Live FC Volendam - Jong Utrecht kijken FC Volendam - Jong Utrecht kijken Live FC Volendam - Jong Utrecht stream FC Volendam - Jong Utrecht Fox Sports Nabeschouwing FC Volendam - Jong Utrecht Uitslag FC Volendam - Jong Utrecht Statistieken FC Volendam - Jong Utrecht Eerste Divisie 2019/2020 FC Volendam - Jong Utrecht wedden FC Volendam - Jong Utrecht gokken FC Volendam - Jong Utrecht Unibet