Nabeschouwing Jong Ajax - Go Ahead Eagles (5-1) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 3 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong Ajax het maandag 3 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Jong Ajax - Go Ahead Eagles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Ajax - Go Ahead Eagles (5-1)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Ajax en Go Ahead Eagles is geëindigd in een 5-1 overwinning voor Jong Ajax. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 12 minuten. D. Pereira maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Jong Ajax vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 16e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Dit keer was het B. Brobbey van Jong Ajax die achter de bal ging staan en raak schoot voor de 2-0. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Jong Ajax, waarmee D. Pereira zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Jong Ajax geen gas terug, waardoor in de 55e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van D. Pereira. In de 62e minuut werd K. Pierie van Jong Ajax met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Jong Ajax met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 70e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. G. Bosz van Go Ahead Eagles was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 81e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was M. Pouwels van Go Ahead Eagles die daarmee de stand op 4-1 zette. Even later in de 89e minuut viel ook nog een zesde en tevens laatste doelpunt in de wedstrijd. De stand werd daarmee op 5-1 gezet door Q. Timber van Jong Ajax.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-1 eindstand in het voordeel van Jong Ajax.

LIVE Jong Ajax - Go Ahead Eagles 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Ajax - Go Ahead Eagles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Penalty Jong Ajax Penalty D. Pereira Jong Ajax 1-0
16' Gele kaart Go Ahead Eagles Gele kaart voor H. Verhulst Go Ahead Eagles
16' Penalty Jong Ajax Penalty B. Brobbey Jong Ajax 2-0
33' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Pereira met assist van N. Unuvar Jong Ajax 3-0
50' Wissel Jong Ajax Wissel A. Mendez voor K. Taylor Jong Ajax
53' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor K. Pierie Jong Ajax
55' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt D. Pereira met assist van N. Unuvar Jong Ajax 4-0
56' Wissel Go Ahead Eagles Wissel N. Abdat voor E. Brito Go Ahead Eagles
62' Rode kaart Jong Ajax Rode kaart voor K. Pierie Jong Ajax
63' Wissel Jong Ajax Wissel B. Kemper voor N. Unuvar Jong Ajax
64' Wissel Go Ahead Eagles Wissel M. Pouwels voor S. Ahannach Go Ahead Eagles
68' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Brobbey Jong Ajax
70' Rode kaart Go Ahead Eagles Rode kaart voor G. Bosz Go Ahead Eagles
75' Wissel Go Ahead Eagles Wissel J. Swart voor J. Veldmate Go Ahead Eagles
77' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hansen voor D. Pereira Jong Ajax
81' Doelpunt Go Ahead Eagles Doelpunt M. Pouwels met assist van E. Lieftink Go Ahead Eagles 4-1
89' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt Q. Timber met assist van S. Hansen Jong Ajax 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Ajax - Go Ahead Eagles
Opstellingen Jong Ajax - Go Ahead Eagles
De opstellingen van Jong Ajax en Go Ahead Eagles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Ajax gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Go Ahead Eagles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.