Nabeschouwing Jong PSV - NAC Breda (1-3) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 25 november 2019 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong PSV het maandag 25 november 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Louwers Stadion in Eindhoven.

Via de Jong PSV - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong PSV - NAC Breda (1-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong PSV en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Laurens Gerrets geëindigd in een 1-3 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door L. Ilic, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. NAC Breda vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Stokkers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 56e minuut wist Jong PSV de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Sidibe.

Na 85 minuten werd de voorsprong voor NAC Breda vergroot nadat J. van der Gaag de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor NAC Breda.

LIVE Jong PSV - NAC Breda 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong PSV - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt NAC Breda Doelpunt L. Ilic NAC Breda 0-1
34' Doelpunt NAC Breda Doelpunt F. Stokkers met assist van H. Dogan NAC Breda 0-2
45' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor S. Sidibe Jong PSV
46' Wissel Jong PSV Wissel R. Zeegers voor S. Theunissen Jong PSV
56' Doelpunt Jong PSV Doelpunt S. Sidibe met assist van A. Catic Jong PSV 1-2
63' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor I. Ilic NAC Breda
67' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor H. Dogan NAC Breda
68' Wissel Jong PSV Wissel O. Horvath voor A. Mendonca Jong PSV
77' Wissel NAC Breda Wissel P. Van Anholt voor I. Ilic NAC Breda
82' Gele kaart Jong PSV Gele kaart voor R. Zeegers Jong PSV
85' Doelpunt NAC Breda Doelpunt J. van der Gaag met assist van A. Verschueren NAC Breda 1-3
86' Wissel Jong PSV Wissel R. Lauwers voor R. Ledezma Jong PSV
86' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor L. Ilic NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting Jong PSV - NAC Breda
Opstellingen Jong PSV - NAC Breda
De opstellingen van Jong PSV en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Jong PSV - NAC Breda

Jong PSV en NAC Breda treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Laurens Gerrets en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Jong PSV en NAC Breda in de Eerste Divisie vond plaats op 20 februari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Jong PSV. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is NAC Breda favoriet. 2 keer wist de ploeg van Jong PSV te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Jong PSV. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Jong PSV 1
Winst NAC Breda 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Jong PSV op een 18e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 8e plaats.