Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax (7-2) || Eerste Divisie 2019/2020

Maandag 10 februari 2020 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2019/2020 neemt Jong Utrecht het maandag 10 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax.

Via de Jong Utrecht - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Jong Utrecht - Jong Ajax (7-2)

Het Eerste Divisie duel tussen Jong Utrecht en Jong Ajax is geëindigd in een 7-2 overwinning voor Jong Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door O. Velanas, waarmee Jong Utrecht met 1-0 de leiding nam. Jong Utrecht vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. St. Jago op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Jong Utrecht vervolgens op 3-0. Het was J. Arweiler die vanaf 11 meter wist te scoren in de 51e minuut.

Ook na de derde treffer nam Jong Utrecht geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van H. Acheffay. Na 67 minuten wist Jong Ajax eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van V. Jensen bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 68e minuut was het J. Lonwijk van Jong Utrecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Het volgende doelpunt van Jong Utrecht viel in de 76e minuut en betekende de 6-1. Het doelpunt kwam op naam van J. Hilterman. Na 80 minuten moest C. Mamengi het veld verlaten nadat er door de scheidsrechter een tweede gele kaart werd getrokken. Het betekende dat Jong Utrecht de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Het volgende doelpunt viel in de 81e minuut en werd gescoord door T. St. Jago van Jong Ajax. Het betekende de 6-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 7-2 stand in het voordeel van Jong Utrecht.

LIVE Jong Utrecht - Jong Ajax 7-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Jong Utrecht - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Wissel Jong Ajax Wissel T. Douglas voor J. Ter Heide Jong Ajax
22' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor J. Arweiler Jong Utrecht
24' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt O. Velanas met assist van T. St. Jago Jong Utrecht 1-0
36' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor C. Mamengi Jong Utrecht
41' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt T. St. Jago met assist van J. A. Van Den Berg D. Jong Utrecht 2-0
46' Wissel Jong Ajax Wissel S. Hansen voor A. Mendez Jong Ajax
49' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Varela Jong Ajax
51' Penalty Jong Utrecht Penalty J. Arweiler Jong Utrecht 3-0
52' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Brobbey Jong Ajax
57' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt H. Acheffay Jong Utrecht 4-0
58' Gele kaart Jong Utrecht Gele kaart voor R. El Barjiji Jong Utrecht
61' Wissel Jong Utrecht Wissel J. Hilterman voor J. Arweiler Jong Utrecht
66' Wissel Jong Ajax Wissel V. Jensen voor K. Taylor Jong Ajax
67' Doelpunt Jong Ajax Doelpunt V. Jensen met assist van B. Brobbey Jong Ajax 4-1
68' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Lonwijk Jong Utrecht 5-1
69' Wissel Jong Utrecht Wissel M. Mallahi voor R. El Barjiji Jong Utrecht
74' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor B. Kemper Jong Ajax
76' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt J. Hilterman Jong Utrecht 6-1
77' Wissel Jong Utrecht Wissel G. De La Vega voor J. Lonwijk Jong Utrecht
80' Tweede gele kaart Jong Utrecht Tweede gele kaart voor C. Mamengi Jong Utrecht
81' Eigen doelpunt Jong Ajax Eigen doelpunt T. St. Jago Jong Ajax 6-2
82' Doelpunt Jong Utrecht Doelpunt O. Velanas Jong Utrecht 7-2
83' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor L. Van Gelderen Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Jong Utrecht - Jong Ajax
Opstellingen Jong Utrecht - Jong Ajax
De opstellingen van Jong Utrecht en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Jong Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.