Nabeschouwing Almere City - Jong AZ (0-3) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 6 mei 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt Almere City het vrijdag 6 mei 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Jong AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Jong AZ (0-3)

Het Eerste Divisie duel tussen Almere City en Jong AZ is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-3 overwinning voor Jong AZ. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door M. Meerdink, waarmee Jong AZ met 0-1 de leiding nam. Jong AZ vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Taabouni op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Vlak voor tijd werd de stand 0-3 doordat M. Taabouni van Jong AZ een penalty wist te benutten in de 87e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Jong AZ dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Almere City - Jong AZ 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Jong AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Almere City Wissel L. Kromah voor B. Van Hoeven Almere City
51' Gele kaart Jong AZ Gele kaart voor F. De Jong Jong AZ
56' Wissel Almere City Wissel J. Arweiler voor M. Pouwels Almere City
58' Gele kaart Almere City Gele kaart voor N. Bakker Almere City
65' Wissel Jong AZ Wissel I. Griffith voor P. Koopmeiners Jong AZ
65' Wissel Jong AZ Wissel M. Meerdink voor J. Duin Jong AZ
66' Wissel Jong AZ Wissel M. van Brederode voor E. Poku Jong AZ
68' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Meerdink met assist van Z. Buurmeester Jong AZ 0-1
72' Wissel Almere City Wissel J. Puriel voor I. Alhaft Almere City
72' Wissel Almere City Wissel T. Wildeboer voor S. Resink Almere City
72' Wissel Jong AZ Wissel Q. Dekkers voor R. Lathouwers Jong AZ
77' Doelpunt Jong AZ Doelpunt M. Taabouni met assist van Q. Dekkers Jong AZ 0-2
77' Wissel Almere City Wissel F. Hammouti voor R. Leeuwin Almere City
82' Gele kaart Almere City Gele kaart voor J. Puriel Almere City
84' Wissel Jong AZ Wissel M. Engel voor M. Kerkez Jong AZ
87' Penalty Jong AZ Penalty M. Taabouni Jong AZ 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Jong AZ
Opstellingen Almere City - Jong AZ
De opstellingen van Almere City en Jong AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Jong AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.