Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Volendam (1-2) || Eerste Divisie 2021/2022

Vrijdag 22 april 2022 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2021/2022 neemt FC Den Bosch het vrijdag 22 april 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vliert in Den Bosch.

Via de FC Den Bosch - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Den Bosch - FC Volendam (1-2)

Het Eerste Divisie duel tussen FC Den Bosch en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Jannick van der Laan geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Volendam. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Flint, waarmee FC Volendam met 0-1 de leiding nam. FC Volendam vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Muhren op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist FC Den Bosch de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. van Bakel. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want FC Den Bosch kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 106e minuut werd T. Douglas van FC Den Bosch met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor FC Den Bosch het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jannick van der Laan, waardoor FC Volendam dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Den Bosch - FC Volendam 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Den Bosch - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor D. James FC Volendam
21' Doelpunt FC Volendam Doelpunt J. Flint met assist van D. Mirani FC Volendam 0-1
23' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. van der Winden FC Den Bosch
29' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor S. van der Heijden FC Den Bosch
30' Doelpunt FC Volendam Doelpunt R. Muhren FC Volendam 0-2
37' Wissel FC Volendam Wissel A. Plat voor D. James FC Volendam
46' Wissel FC Den Bosch Wissel S. van Bakel voor S. van der Heijden FC Den Bosch
57' Wissel FC Den Bosch Wissel T. Hunte voor N. Moller FC Den Bosch
68' Wissel FC Volendam Wissel F. Antonucci voor B. Ould-Chikh FC Volendam
77' Doelpunt FC Den Bosch Doelpunt S. van Bakel met assist van J. van der Winden FC Den Bosch 1-2
79' Wissel FC Volendam Wissel I. El Kadiri voor G. Oristanio FC Volendam
80' Wissel FC Volendam Wissel M. Kaars voor D. van Mieghem FC Volendam
106' Rode kaart FC Den Bosch Rode kaart voor T. Douglas FC Den Bosch
107' Gele kaart FC Den Bosch Gele kaart voor J. Cijntje FC Den Bosch
107' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Flint FC Volendam
111' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor B. Deul FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Den Bosch - FC Volendam
Opstellingen FC Den Bosch - FC Volendam
De opstellingen van FC Den Bosch en FC Volendam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Den Bosch gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Volendam zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Wim Jonk
Voorbeschouwing FC Den Bosch - FC Volendam

FC Den Bosch en FC Volendam treffen elkaar in de 36e speelronde van de Eerste Divisie van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jannick van der Laan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Den Bosch en FC Volendam in de Eerste Divisie vond plaats op 26 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Volendam. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide teams is FC Volendam favoriet. 15 keer wist de ploeg van FC Den Bosch te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor FC Den Bosch. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst FC Den Bosch 8
Winst FC Volendam 15
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Den Bosch op een 11e positie staat, terwijl we FC Volendam terugvinden op de 2e plaats.