Nabeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax (2-0) || Eerste Divisie 2023/2024

Vrijdag 3 mei 2024 - 20:00 uur

In de Eerste Divisie 2023/2024 neemt VVV Venlo het vrijdag 3 mei 2024 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Jong Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Jong Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Jong Ajax (2-0)

Het Eerste Divisie duel tussen VVV Venlo en Jong Ajax is onder leiding van scheidsrechter Kevin Puts geëindigd in een 2-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Nick Verschuren zette VVV-Venlo op een 1-0 voorsprong in de 73e minuut van de wedstrijd. VVV-Venlo vergrootte in de 81e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Pepijn Doesburg op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor VVV Venlo.

LIVE VVV Venlo - Jong Ajax 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Jong Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor Moreno Rutten VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel Pepijn Doesburg voor Thijme Verheijen VVV-Venlo
46' Wissel Jong Ajax Wissel Arjany Martha voor O. Agougil Jong Ajax
46' Wissel Jong Ajax Wissel Kayden Wolff voor Y. Boerhout Jong Ajax
53' Wissel VVV-Venlo Wissel Diego van Zutphen voor Moreno Rutten VVV-Venlo
61' Wissel Jong Ajax Wissel N. Chourak voor Kian Fitz-Jim Jong Ajax
68' Wissel Jong Ajax Wissel A. Henry voor T. Gooijer Jong Ajax
68' Wissel VVV-Venlo Wissel Joep Kluskens voor Robert Klaasen VVV-Venlo
68' Wissel VVV-Venlo Wissel Richard Sedláček voor Mohammed Odriss VVV-Venlo
73' Eigen doelpunt VVV-Venlo Eigen doelpunt Nick Verschuren VVV-Venlo 1-0
75' Wissel Jong Ajax Wissel S. Vink voor R. Speksnijder Jong Ajax
76' Wissel VVV-Venlo Wissel Magnus Kaastrup voor M. Kosidis VVV-Venlo
77' Wissel VVV-Venlo Wissel Stan Henderikx voor R. Janssen VVV-Venlo
81' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt Pepijn Doesburg met assist van Elias Sierra VVV-Venlo 2-0
84' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor A. Henry Jong Ajax
93' Gele kaart Jong Ajax Gele kaart voor Arjany Martha Jong Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Jong Ajax
Opstellingen VVV Venlo - Jong Ajax
De opstellingen van VVV Venlo en Jong Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Jong Ajax zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.