Nabeschouwing Almere City - Helmond Sport (0-2) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Vrijdag 12 mei 2017 - 23:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt Almere City het vrijdag 12 mei 2017 om 23:45 uur in eigen huis op tegen Helmond Sport. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - Helmond Sport live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - Helmond Sport (0-2)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Almere City en Helmond Sport is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-2 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 40e minuut dacht Helmond Sport op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Thomassen. Helaas voor Helmond Sport werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Helmond Sport dat via T. ten Den dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Allard Lindhout.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Allard Lindhout niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Almere City - Helmond Sport 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - Helmond Sport teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Almere City Wissel P. Quasten voor K. van Buuren Almere City
35' Wissel Almere City Wissel A. Valpoort voor S. MacDonald Almere City
36' Gele kaart Almere City Gele kaart voor P. Quasten Almere City
40' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Thomassen met assist van S. Warmolts Helmond Sport
43' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt T. ten Den met assist van J. Bourdouxhe Helmond Sport
46' Wissel Almere City Wissel S. Braken voor F. Hammouti Almere City
58' Wissel Helmond Sport Wissel G. Hiwat voor J. Bourdouxhe Helmond Sport
75' Wissel Helmond Sport Wissel Y. Eisden voor J. Thomassen Helmond Sport
80' Wissel Helmond Sport Wissel M. Fecunda voor J. Verkennis Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - Helmond Sport
Opstellingen Almere City - Helmond Sport

Voorbeschouwing Almere City - Helmond Sport

Almere City en Helmond Sport treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Almere City en Helmond Sport in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 8 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Helmond Sport. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Helmond Sport favoriet. 1 keer wist de ploeg van Almere City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Almere City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.