Nabeschouwing FC Emmen - RKC Waalwijk (0-1) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Vrijdag 12 mei 2017 - 21:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt FC Emmen het vrijdag 12 mei 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen RKC Waalwijk. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - RKC Waalwijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - RKC Waalwijk (0-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen FC Emmen en RKC Waalwijk is onder leiding van scheidsrechter Earl geëindigd in een 0-1 overwinning voor RKC Waalwijk. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 31e minuut dacht RKC Waalwijk op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Voskamp. Helaas voor RKC Waalwijk werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut moest R. van de Sande van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Earl een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest RKC Waalwijk verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Earl niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE FC Emmen - RKC Waalwijk 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - RKC Waalwijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt RKC Waalwijk Doelpunt J. Voskamp met assist van D. Rienstra RKC Waalwijk
46' Wissel FC Emmen Wissel N. Bakker voor Josimar Lima FC Emmen
46' Wissel FC Emmen Wissel I. Kallon voor K. Huisman FC Emmen
54' Gele kaart RKC Waalwijk Gele kaart voor S. Nieuwendaal RKC Waalwijk
61' Wissel RKC Waalwijk Wissel R. van Sonsbeek voor F. Benson RKC Waalwijk
68' Rode kaart RKC Waalwijk Rode kaart voor R. van de Sande RKC Waalwijk
73' Wissel RKC Waalwijk Wissel M. Mezghrani voor J. Voskamp RKC Waalwijk
76' Wissel FC Emmen Wissel V. Maier voor O. Türk FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - RKC Waalwijk
Opstellingen FC Emmen - RKC Waalwijk

Voorbeschouwing FC Emmen - RKC Waalwijk

FC Emmen en RKC Waalwijk treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Earl en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en RKC Waalwijk in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 8 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Emmen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is FC Emmen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl RKC Waalwijk slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.