Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam (2-0) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 17:30 uur



In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt NAC Breda het zondag 21 mei 2017 om 17:30 uur in eigen huis op tegen FC Volendam. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - FC Volendam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam (2-0)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen NAC Breda en FC Volendam is onder leiding van scheidsrechter Ed Peter Janssen geëindigd in een 2-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Dessers. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het NAC Breda dat via C. Dessers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Ed Peter Janssen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Ed Peter Janssen niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - FC Volendam
Goals
2
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
5
2
Overtredingen
9
8
Buitenspel
2
0
Corners
7
9
LIVE NAC Breda - FC Volendam 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - FC Volendam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt NAC Breda Doelpunt C. Dessers met assist van F. Sporkslede NAC Breda
21' Wissel FC Volendam Wissel T. Evers voor P. Kok FC Volendam
24' Doelpunt NAC Breda Doelpunt C. Dessers met assist van Manu García NAC Breda
41' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor R. Antwi FC Volendam
46' Wissel FC Volendam Wissel E. Stroo voor J. Hilterman FC Volendam
58' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor S. ONeill NAC Breda
70' Wissel NAC Breda Wissel G. Nijholt voor T. Agyepong NAC Breda
73' Wissel FC Volendam Wissel J. Tuijp voor R. Meulens FC Volendam
80' Wissel NAC Breda Wissel G. Damen voor B. Meijers NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel V. Vermeer voor C. Dessers NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - FC Volendam
Opstellingen NAC Breda - FC Volendam

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing NAC Breda - FC Volendam

NAC Breda en FC Volendam treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ed Peter Janssen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en FC Volendam in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 18 mei 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst FC Volendam 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
NAC Breda - FC Volendam Opstelling NAC Breda Opstelling FC Volendam Live NAC Breda - FC Volendam Live NAC Breda - FC Volendam kijken NAC Breda - FC Volendam kijken Live NAC Breda - FC Volendam stream NAC Breda - FC Volendam Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - FC Volendam Uitslag NAC Breda - FC Volendam Statistieken NAC Breda - FC Volendam Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 NAC Breda - FC Volendam wedden NAC Breda - FC Volendam gokken NAC Breda - FC Volendam Unibet