Nabeschouwing NAC Breda - NEC (1-0) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Donderdag 25 mei 2017 - 21:30 uur



In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt NAC Breda het donderdag 25 mei 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - NEC (1-0)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen NAC Breda en NEC is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 1-0 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 84e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Dessers. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Dennis Higler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - NEC
Goals
1
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
2
1
Overtredingen
7
13
Buitenspel
2
0
Corners
1
12
LIVE NAC Breda - NEC 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
61' Wissel NEC Wissel T. Awoniyi voor K. Mayi NEC
62' Gele kaart NEC Gele kaart voor T. Awoniyi NEC
70' Wissel NAC Breda Wissel G. Damen voor Manu García NAC Breda
74' Wissel NAC Breda Wissel G. Nijholt voor T. Agyepong NAC Breda
83' Wissel NEC Wissel A. Fomitschow voor L. Burnet NEC
84' Doelpunt NAC Breda Doelpunt C. Dessers met assist van G. Korte NAC Breda
85' Wissel NAC Breda Wissel F. Adarabioyo voor C. Dessers NAC Breda
85' Wissel NEC Wissel F. Kadioglu voor J. Grot NEC
91' Gele kaart NEC Gele kaart voor J. von Haacke NEC
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - NEC
Opstellingen NAC Breda - NEC

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing NAC Breda - NEC

NAC Breda en NEC treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en NEC elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst NEC 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
NAC Breda - NEC Opstelling NAC Breda Opstelling NEC Live NAC Breda - NEC Live NAC Breda - NEC kijken NAC Breda - NEC kijken Live NAC Breda - NEC stream NAC Breda - NEC Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - NEC Uitslag NAC Breda - NEC Statistieken NAC Breda - NEC Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 NAC Breda - NEC wedden NAC Breda - NEC gokken NAC Breda - NEC Unibet