Nabeschouwing Helmond Sport - Almere City (4-2) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Maandag 8 mei 2017 - 23:00 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt Helmond Sport het maandag 8 mei 2017 om 23:00 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavans Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Almere City (4-2)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Helmond Sport en Almere City is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Helmond Sport. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Almere City op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Salasiwa. Helaas voor Almere City werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Almere City dat via R. ten Voorde dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. ten Den dacht na 71 minuten te scoren voor Helmond Sport, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 74e minuut scoorde Helmond Sport via R. Braber, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Helmond Sport via J. Thomassen de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde S. Edwards namens Helmond Sport. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Almere City
4
2
LIVE Helmond Sport - Almere City 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Almere City Gele kaart voor F. Hammouti Almere City
28' Doelpunt Almere City Doelpunt G. Salasiwa met assist van S. MacDonald Almere City
45' Gele kaart Almere City Gele kaart voor P. Quasten Almere City
46' Wissel Helmond Sport Wissel J. Thomassen voor G. Hiwat Helmond Sport
54' Wissel Almere City Wissel J. Rijsdijk voor P. Quasten Almere City
69' Doelpunt Almere City Doelpunt R. ten Voorde Almere City
71' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt T. ten Den met assist van J. Thomassen Helmond Sport
74' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt R. Braber Helmond Sport
78' Wissel Almere City Wissel A. Valpoort voor S. MacDonald Almere City
81' Doelpunt Helmond Sport Doelpunt J. Thomassen met assist van J. Verkennis Helmond Sport
83' Wissel Helmond Sport Wissel Y. Eisden voor R. van Koesveld Helmond Sport
89' Gele kaart Almere City Gele kaart voor A. Metalsi Almere City
90' Penalty Helmond Sport Penalty S. Edwards Helmond Sport