Nabeschouwing FC Emmen - NEC (1-3) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Donderdag 18 mei 2017 - 23:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt FC Emmen het donderdag 18 mei 2017 om 23:45 uur in eigen huis op tegen NEC. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - NEC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - NEC (1-3)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen FC Emmen en NEC is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 1-3 overwinning voor NEC. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht FC Emmen op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Bannink. Helaas voor FC Emmen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het NEC dat via G. Breinburg dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Allard Lindhout. J. Grot dacht na 68 minuten te scoren voor NEC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde NEC via T. Awoniyi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Allard Lindhout voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE FC Emmen - NEC 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - NEC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Bannink met assist van I. Kallon FC Emmen
41' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor O. Türk FC Emmen
54' Doelpunt NEC Doelpunt G. Breinburg met assist van M. Heinloth NEC
60' Wissel NEC Wissel T. Awoniyi voor K. Mayi NEC
66' Gele kaart NEC Gele kaart voor W. Golla NEC
68' Doelpunt NEC Doelpunt J. Grot met assist van J. von Haacke NEC
78' Wissel FC Emmen Wissel H. Bos voor O. Türk FC Emmen
78' Wissel FC Emmen Wissel K. Huisman voor I. Kallon FC Emmen
84' Wissel FC Emmen Wissel G. Zeefuik voor F. Olijve FC Emmen
87' Wissel NEC Wissel M. Rayhi voor A. Groeneveld NEC
88' Doelpunt NEC Doelpunt T. Awoniyi met assist van L. Burnet NEC
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - NEC
Opstellingen FC Emmen - NEC

Voorbeschouwing FC Emmen - NEC

FC Emmen en NEC treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en NEC elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.