Nabeschouwing ADO Den Haag - Fortuna Sittard (3-1) || Eredivisie 2018/2019

Vrijdag 24 augustus 2018 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt ADO Den Haag het vrijdag 24 augustus 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Fortuna Sittard (3-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Lorenzen, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 42e minuut voor dat ADO Den Haag via A. El Khayati op 2-0 kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee A. El Khayati zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

ADO Den Haag kreeg een penalty toegewezen in de 73e minuut, die werd genomen door A. El Khayati. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Na 84 minuten deed Lisandro Semedo iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Fortuna Sittard werd verkleind tot 3-1.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor ADO Den Haag.

LIVE ADO Den Haag - Fortuna Sittard 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. Lorenzen met assist van T. Beugelsdijk ADO Den Haag 1-0
26' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Meijers ADO Den Haag
42' Penalty ADO Den Haag Penalty A. El Khayati ADO Den Haag 2-0
45' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
46' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Becker ADO Den Haag
55' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. El Khayati met assist van M. Lorenzen ADO Den Haag 3-0
58' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor M. Lorenzen ADO Den Haag
64' Wissel Fortuna Sittard Wissel G. Vlijter voor André Vidigal Fortuna Sittard
72' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor W. Dammers Fortuna Sittard
73' Penalty gemist ADO Den Haag Penalty gemist A. El Khayati ADO Den Haag
74' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor J. Goossens ADO Den Haag
76' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Goppel ADO Den Haag
82' Wissel Fortuna Sittard Wissel F. Stokkers voor A. El Messaoudi Fortuna Sittard
83' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor M. Lorenzen ADO Den Haag
84' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt Lisandro Semedo met assist van F. Stokkers Fortuna Sittard 3-1
85' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Gorter voor A. El Khayati ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - Fortuna Sittard
Opstellingen ADO Den Haag - Fortuna Sittard
De opstellingen van ADO Den Haag en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.