Voorbeschouwing De Graafschap - FC Utrecht (0-0) || Eredivisie

Zondag 17 februari 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt De Graafschap het zondag 17 februari 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst FC Utrecht
4.75x inzet 3.85x inzet 1.71x inzet
LIVE De Graafschap - FC Utrecht 0-0

Vanaf zondag 17 februari 2019 om 16:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - FC Utrecht volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 uur, 53 minuten en 38 seconden.

Opstellingen De Graafschap - FC Utrecht

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - FC Utrecht

De Graafschap en FC Utrecht treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Blom en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en FC Utrecht elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst FC Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 17e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 6e plaats.

Tags
De Graafschap - FC Utrecht Opstelling De Graafschap Opstelling FC Utrecht Live De Graafschap - FC Utrecht Live De Graafschap - FC Utrecht kijken De Graafschap - FC Utrecht kijken Live De Graafschap - FC Utrecht stream De Graafschap - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - FC Utrecht Uitslag De Graafschap - FC Utrecht Statistieken De Graafschap - FC Utrecht Eredivisie 2018/2019 De Graafschap - FC Utrecht wedden De Graafschap - FC Utrecht gokken De Graafschap - FC Utrecht Unibet