Voorbeschouwing De Graafschap - Fortuna Sittard (0-0) || Eredivisie

Zondag 20 januari 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt De Graafschap het zondag 20 januari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst Fortuna Sittard
3.3x inzet 3.75x inzet 2.07x inzet
LIVE De Graafschap - Fortuna Sittard 0-0

Vanaf zondag 20 januari 2019 om 14:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Fortuna Sittard volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 9 uur, 19 minuten en 36 seconden.

Opstellingen De Graafschap - Fortuna Sittard

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Fortuna Sittard

De Graafschap en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en Fortuna Sittard elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst Fortuna Sittard 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 18e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard terugvinden op de 9e plaats.

Tags
De Graafschap - Fortuna Sittard Opstelling De Graafschap Opstelling Fortuna Sittard Live De Graafschap - Fortuna Sittard Live De Graafschap - Fortuna Sittard kijken De Graafschap - Fortuna Sittard kijken Live De Graafschap - Fortuna Sittard stream De Graafschap - Fortuna Sittard Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Fortuna Sittard Uitslag De Graafschap - Fortuna Sittard Statistieken De Graafschap - Fortuna Sittard Eredivisie 2018/2019 De Graafschap - Fortuna Sittard wedden De Graafschap - Fortuna Sittard gokken De Graafschap - Fortuna Sittard Unibet