Nabeschouwing De Graafschap - PEC Zwolle (0-2) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt De Graafschap het zaterdag 1 december 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - PEC Zwolle (0-2)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 0-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door C. Leemans, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. In de 18e minuut moest L. Nieuwpoort van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin van den Kerkhof een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest De Graafschap verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep PEC Zwolle via een goal van Y. Namli in de 75e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle.

LIVE De Graafschap - PEC Zwolle 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor T. Lam PEC Zwolle
14' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt C. Leemans PEC Zwolle 0-1
17' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor E. Bakker De Graafschap
18' Rode kaart De Graafschap Rode kaart voor L. Nieuwpoort De Graafschap
24' Wissel De Graafschap Wissel J. Tutuarima voor F. Narsingh De Graafschap
29' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor C. Leemans PEC Zwolle
33' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor F. Olijve De Graafschap
33' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Y. El Jebli De Graafschap
33' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor V. van Crooij PEC Zwolle
46' Wissel PEC Zwolle Wissel Z. Flemming voor S. van den Berg PEC Zwolle
67' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor D. van Mieghem De Graafschap
75' Wissel De Graafschap Wissel D. Burgzorg voor F. Olijve De Graafschap
75' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt Y. Namli PEC Zwolle 0-2
78' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor H. Jurjus De Graafschap
79' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Elbers voor V. van Crooij PEC Zwolle
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - PEC Zwolle
Opstellingen De Graafschap - PEC Zwolle
De opstellingen van De Graafschap en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.