Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (1-2) || Eredivisie

Woensdag 3 april 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Excelsior het woensdag 3 april 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda (1-2)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 1-2 overwinning voor NAC Breda. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door M. El Hamdaoui, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. NAC Breda kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Korte, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette M. Koch zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee NAC Breda de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin van den Kerkhof, waardoor NAC Breda dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - NAC Breda
Goals
1
2
Balbezit
46%
54%
Schoten totaal
14
22
Schoten op doel
5
12
Aanvallen
118
129
Gevaarlijke aanvallen
43
57
Passes
418
466
Overtredingen
11
12
Buitenspel
2
2
Corners
5
9
Wissels
3
3
LIVE Excelsior - NAC Breda 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
30' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. El Hamdaoui met assist van M. Edwards Excelsior 1-0
46' Wissel NAC Breda Wissel K. Karami voor P. van Anholt NAC Breda
56' Wissel NAC Breda Wissel L. Ilić voor G. Nijholt NAC Breda
62' Wissel NAC Breda Wissel M. Rosheuvel voor G. Kastaneer NAC Breda
67' Doelpunt NAC Breda Doelpunt G. Korte met assist van G. Leigh NAC Breda 1-1
74' Wissel Excelsior Wissel D. Eckert voor M. El Hamdaoui Excelsior
85' Wissel Excelsior Wissel D. Mahmudov voor A. Messaoud Excelsior
91' Wissel Excelsior Wissel Jeffry Fortes voor L. Bruins Excelsior
93' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. Koch met assist van R. Lundqvist NAC Breda 1-2
Opstellingen Excelsior - NAC Breda
De opstellingen van Excelsior en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Adrie Poldervaart
Formatie 4-3-3
Coach Ruud Brood
Voorbeschouwing Excelsior - NAC Breda

Excelsior en NAC Breda treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior en NAC Breda elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 15e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Excelsior - NAC Breda Opstelling Excelsior Opstelling NAC Breda Live Excelsior - NAC Breda Live Excelsior - NAC Breda kijken Excelsior - NAC Breda kijken Live Excelsior - NAC Breda stream Excelsior - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - NAC Breda Uitslag Excelsior - NAC Breda Statistieken Excelsior - NAC Breda Eredivisie 2018/2019 Excelsior - NAC Breda wedden Excelsior - NAC Breda gokken Excelsior - NAC Breda Unibet