Nabeschouwing Excelsior - Willem II (1-1) || Eredivisie

Zondag 21 april 2019 - 12:15 uur

In de Eredivisie neemt Excelsior het zondag 21 april 2019 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Willem II (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen Excelsior en Willem II geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door R. Tapia, waarmee Willem II met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Excelsior het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk M. El Hamdaoui die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - Willem II
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
155
94
Gevaarlijke aanvallen
57
29
Passes
537
358
Overtredingen
10
9
Buitenspel
2
2
Corners
3
2
Wissels
3
3
LIVE Excelsior - Willem II 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Willem II Doelpunt R. Tapia met assist van D. Crowley Willem II 0-1
46' Wissel Excelsior Wissel M. Edwards voor L. Bruins Excelsior
46' Wissel Excelsior Wissel T. Oude Kotte voor L. Burnet Excelsior
63' Wissel Excelsior Wissel D. Mahmudov voor S. Horemans Excelsior
65' Wissel Willem II Wissel V. Anita voor M. Vrousai Willem II
78' Wissel Willem II Wissel D. Saddiki voor D. Dankerlui Willem II
81' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Palacios Willem II
85' Wissel Willem II Wissel K. Coulibaly voor A. Isak Willem II
93' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. El Hamdaoui Excelsior 1-1
Opstellingen Excelsior - Willem II
De opstellingen van Excelsior en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Adrie Koster
Wissels Willem II
# Speler Pos.
11 Wissel
28 Luuk Brand K
27 Victor van den Bogert V
17 Dries Saddiki M
24 James Robert Mcgarry M
23 Vurnon Anita M
22 Atakan Akkaynak M
20 Abdou Karim Coulibaly A
Voorbeschouwing Excelsior - Willem II

Excelsior en Willem II treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior en Willem II elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 0
Winst Willem II 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 17e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Excelsior - Willem II Opstelling Excelsior Opstelling Willem II Live Excelsior - Willem II Live Excelsior - Willem II kijken Excelsior - Willem II kijken Live Excelsior - Willem II stream Excelsior - Willem II Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - Willem II Uitslag Excelsior - Willem II Statistieken Excelsior - Willem II Eredivisie 2018/2019 Excelsior - Willem II wedden Excelsior - Willem II gokken Excelsior - Willem II Unibet