Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard (0-2) || Eredivisie

Zondag 16 december 2018 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt Feyenoord het zondag 16 december 2018 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door L. Hutten, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Fortuna Sittard opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het A. El Messaoudi die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Fortuna Sittard.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fortuna Sittard.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Fortuna Sittard
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
26
11
Schoten op doel
8
4
Aanvallen
176
104
Gevaarlijke aanvallen
100
34
Passes
599
317
Overtredingen
9
12
Buitenspel
1
0
Corners
9
4
Wissels
2
3
LIVE Feyenoord - Fortuna Sittard 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Feyenoord Wissel R. Tapia voor J. Clasie Feyenoord
51' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt L. Hutten met assist van A. Novakovich Fortuna Sittard 0-1
53' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. van der Heijden Feyenoord
67' Wissel Feyenoord Wissel R. van Persie voor J. van der Heijden Feyenoord
68' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. El Messaoudi voor J. Smeets Fortuna Sittard
78' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Ciranni voor B. Ňinaj Fortuna Sittard
84' Wissel Fortuna Sittard Wissel C. Essers voor M. Diemers Fortuna Sittard
91' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt A. El Messaoudi Fortuna Sittard 0-2
Opstellingen Feyenoord - Fortuna Sittard
De opstellingen van Feyenoord en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach René Eijer
Voorbeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard

Feyenoord en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en Fortuna Sittard elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 0
Winst Fortuna Sittard 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Feyenoord - Fortuna Sittard Opstelling Feyenoord Opstelling Fortuna Sittard Live Feyenoord - Fortuna Sittard Live Feyenoord - Fortuna Sittard kijken Feyenoord - Fortuna Sittard kijken Live Feyenoord - Fortuna Sittard stream Feyenoord - Fortuna Sittard Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard Uitslag Feyenoord - Fortuna Sittard Statistieken Feyenoord - Fortuna Sittard Eredivisie 2018/2019 Feyenoord - Fortuna Sittard wedden Feyenoord - Fortuna Sittard gokken Feyenoord - Fortuna Sittard Unibet