Nabeschouwing Feyenoord - VVV Venlo (4-1) || Eredivisie

Donderdag 6 december 2018 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt Feyenoord het donderdag 6 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - VVV Venlo (4-1)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 4-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door T. Vilhena, waarmee Feyenoord met 1-0 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. van Persie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee S. Larsson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 58 minuten deed T. Sušić iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van VVV-Venlo werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 75e minuut wist S. Larsson namens Feyenoord de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dennis Higler en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - VVV Venlo
Goals
4
1
Balbezit
72%
28%
Schoten totaal
27
3
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
160
75
Gevaarlijke aanvallen
143
22
Passes
793
299
Overtredingen
5
8
Buitenspel
0
1
Corners
13
0
Wissels
3
3
LIVE Feyenoord - VVV Venlo 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Feyenoord Doelpunt T. Vilhena Feyenoord 1-0
33' Doelpunt Feyenoord Doelpunt R. van Persie Feyenoord 2-0
55' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson met assist van S. Berghuis Feyenoord 3-0
58' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt T. Sušić met assist van P. Mlapa VVV-Venlo 3-1
69' Wissel Feyenoord Wissel D. Vente voor R. van Persie Feyenoord
71' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Janssen voor E. Linthorst VVV-Venlo
75' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson met assist van D. Vente Feyenoord 4-1
76' Wissel Feyenoord Wissel Y. Ayoub voor T. Vilhena Feyenoord
78' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Kum voor J. Promes VVV-Venlo
82' Wissel VVV-Venlo Wissel S. Steijn voor P. Mlapa VVV-Venlo
82' Wissel Feyenoord Wissel L. Sinisterra voor S. Berghuis Feyenoord
Opstellingen Feyenoord - VVV Venlo
De opstellingen van Feyenoord en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Steijn
Wissels VVV Venlo
# Speler Pos.
22 Bram Verbong K
16 Delano van Crooij K
25 Evren Korkmaz V
17 Tristan Dekker V
14 Christian Kum V
35 Sem Steijn M
34 M
8 Peter van Ooijen M
36 Aaron Bastiaans M
34 Roel Janssen M
10 Johnatan Opoku A
19 Patrick Joosten A
Voorbeschouwing Feyenoord - VVV Venlo

Feyenoord en VVV Venlo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord en VVV Venlo elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 0
Winst VVV Venlo 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord op een 3e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Feyenoord - VVV Venlo Opstelling Feyenoord Opstelling VVV Venlo Live Feyenoord - VVV Venlo Live Feyenoord - VVV Venlo kijken Feyenoord - VVV Venlo kijken Live Feyenoord - VVV Venlo stream Feyenoord - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - VVV Venlo Uitslag Feyenoord - VVV Venlo Statistieken Feyenoord - VVV Venlo Eredivisie 2018/2019 Feyenoord - VVV Venlo wedden Feyenoord - VVV Venlo gokken Feyenoord - VVV Venlo Unibet