Nabeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag (0-0) || Eredivisie

Woensdag 3 april 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Fortuna Sittard het woensdag 3 april 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag (0-0)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor José Rodríguez in de 32e minuut, waardoor Fortuna Sittard met een man minder kwam te staan. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor ADO Den Haag, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Fortuna Sittard, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jochem Kamphuis niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - ADO Den Haag
Balbezit
34%
66%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
10
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
72
112
Gevaarlijke aanvallen
46
77
Passes
240
468
Overtredingen
9
11
Buitenspel
0
3
Corners
2
11
Wissels
3
2
LIVE Fortuna Sittard - ADO Den Haag 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Meijers ADO Den Haag
32' Rode kaart Fortuna Sittard Rode kaart voor José Rodríguez Fortuna Sittard
37' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Hutten voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
61' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor E. Hooi ADO Den Haag
61' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Necid voor J. Goossens ADO Den Haag
74' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor B. Ňinaj Fortuna Sittard
76' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
80' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. El Messaoudi voor L. Lamprou Fortuna Sittard
93' Wissel Fortuna Sittard Wissel D. Dianessy voor A. Novakovich Fortuna Sittard
Opstellingen Fortuna Sittard - ADO Den Haag
De opstellingen van Fortuna Sittard en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach René Eijer
Formatie 4-3-3
Coach Alfons Groenendijk
Basiselftal ADO Den Haag
# Speler Pos.
22 Robert Zwinkels K
19 Shaquille Pinas V
4 Tom Beugelsdijk V
8 Aaron Meijers V
23 Abdenasser El Khayati M
11 John Goossens M
10 Lex Immers M
2 Dion Malone M
17 Danny Bakker M
77 Elson Hooi A
7 Sheraldo Becker A
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag

Fortuna Sittard en ADO Den Haag treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fortuna Sittard en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 14e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fortuna Sittard - ADO Den Haag Opstelling Fortuna Sittard Opstelling ADO Den Haag Live Fortuna Sittard - ADO Den Haag Live Fortuna Sittard - ADO Den Haag kijken Fortuna Sittard - ADO Den Haag kijken Live Fortuna Sittard - ADO Den Haag stream Fortuna Sittard - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - ADO Den Haag Uitslag Fortuna Sittard - ADO Den Haag Statistieken Fortuna Sittard - ADO Den Haag Eredivisie 2018/2019 Fortuna Sittard - ADO Den Haag wedden Fortuna Sittard - ADO Den Haag gokken Fortuna Sittard - ADO Den Haag Unibet