Nabeschouwing SC Heerenveen - Fortuna Sittard (3-1) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt SC Heerenveen het zaterdag 1 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Fortuna Sittard (3-1)

Het Eredivisie duel tussen SC Heerenveen en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 3-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door D. Høegh, waarmee SC Heerenveen met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 47e minuut voor dat SC Heerenveen via A. Zeneli op 2-0 kwam te staan. In de 48e minuut wist Fortuna Sittard de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via L. Lamprou.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor SC Heerenveen vergroot nadat P. van Amersfoort de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor SC Heerenveen.

LIVE SC Heerenveen - Fortuna Sittard 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt D. Høegh met assist van Y. Kobayashi SC Heerenveen 1-0
47' Penalty SC Heerenveen Penalty A. Zeneli SC Heerenveen 2-0
48' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt L. Lamprou met assist van José Rodríguez Fortuna Sittard 2-1
51' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor B. Ňinaj Fortuna Sittard
56' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor Mica Pinto Fortuna Sittard
62' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor Y. Kobayashi SC Heerenveen
69' Wissel Fortuna Sittard Wissel André Vidigal voor A. El Messaoudi Fortuna Sittard
75' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor M. Diemers Fortuna Sittard
75' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Novakovich voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
79' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt P. van Amersfoort SC Heerenveen 3-1
81' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Hornkamp voor M. van Bergen SC Heerenveen
81' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Ciss voor Mica Pinto Fortuna Sittard
87' Wissel SC Heerenveen Wissel R. Kongolo voor A. Zeneli SC Heerenveen
91' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Bruijn voor M. Vlap SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Fortuna Sittard
Opstellingen SC Heerenveen - Fortuna Sittard
De opstellingen van SC Heerenveen en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat SC Heerenveen gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.