Nabeschouwing Vitesse - FC Emmen (1-1) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt Vitesse het zaterdag 1 december 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - FC Emmen (1-1)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen Vitesse en FC Emmen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door B. Linssen, waarmee Vitesse met 1-0 de leiding nam. FC Emmen kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Cavlan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 88e minuut was de ideale kans voor Vitesse om te scoren. B. Linssen was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Vitesse - FC Emmen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
32' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen Vitesse 1-0
51' Doelpunt FC Emmen Doelpunt C. Cavlan FC Emmen 1-1
69' Wissel Vitesse Wissel N. Foor voor R. Beerens Vitesse
77' Wissel FC Emmen Wissel W. Marinus voor R. Niemeijer FC Emmen
81' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor C. Cavlan FC Emmen
84' Wissel Vitesse Wissel T. Bruns voor M. Bero Vitesse
85' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor A. Bannink FC Emmen
88' Penalty gemist Vitesse Penalty gemist B. Linssen Vitesse
89' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Klok FC Emmen
92' Wissel FC Emmen Wissel L. Slagveer voor A. Jansen FC Emmen
93' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor T. Serero Vitesse
93' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor W. Marinus FC Emmen
93' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Chacón FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - FC Emmen
Opstellingen Vitesse - FC Emmen
De opstellingen van Vitesse en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.