Nabeschouwing Vitesse - SC Heerenveen (2-2) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt Vitesse het zaterdag 2 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - SC Heerenveen (2-2)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen Vitesse en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door M. Vlap, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Vitesse kwam in de 24e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Ali, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette B. Linssen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitesse de leiding in de wedstrijd nam.

S. Lammers zette SC Heerenveen even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Martin van den Kerkhof toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Vitesse - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Vlap met assist van N. Mihajlović SC Heerenveen 0-1
24' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Ali Vitesse 1-1
56' Wissel Vitesse Wissel R. Margaret voor O. Darfalou Vitesse
58' Doelpunt Vitesse Doelpunt B. Linssen Vitesse 2-1
61' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Floranus voor J. Hornkamp SC Heerenveen
66' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Johnsen voor N. Mihajlović SC Heerenveen
77' Wissel Vitesse Wissel T. Buitink voor M. Ali Vitesse
81' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor B. Linssen Vitesse
82' Wissel SC Heerenveen Wissel P. van Amersfoort voor B. Rienstra SC Heerenveen
84' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Büttner Vitesse
92' Penalty SC Heerenveen Penalty S. Lammers SC Heerenveen 2-2
93' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor M. Clark Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - SC Heerenveen
Opstellingen Vitesse - SC Heerenveen
De opstellingen van Vitesse en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.