Nabeschouwing VVV Venlo - AZ (2-2) || Eredivisie

Zondag 25 november 2018 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zondag 25 november 2018 om 16:45 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - AZ (2-2)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen VVV Venlo en AZ geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. T. Koopmeiners maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AZ Alkmaar vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. AZ Alkmaar vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Idrissi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut wist VVV-Venlo de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Mlapa.

In de 91e minuut werd P. van Ooijen van VVV-Venlo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor VVV-Venlo het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat P. Joosten van VVV-Venlo de 2-2 maakte in de 93e minuut.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - AZ
Goals
2
2
Balbezit
45%
55%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
9
17
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
102
122
Gevaarlijke aanvallen
43
51
Passes
409
501
Overtredingen
10
13
Buitenspel
2
1
Corners
8
9
Wissels
3
2
LIVE VVV Venlo - AZ 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - AZ teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Promes VVV-Venlo
7' Penalty AZ Alkmaar Penalty T. Koopmeiners AZ Alkmaar 0-1
14' Wissel VVV-Venlo Wissel P. van Ooijen voor D. Post VVV-Venlo
15' Doelpunt AZ Alkmaar Doelpunt O. Idrissi met assist van F. Midtsjø AZ Alkmaar 0-2
30' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Röseler VVV-Venlo
30' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Mlapa met assist van R. Seuntjens VVV-Venlo 1-2
53' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Grot VVV-Venlo
72' Wissel AZ Alkmaar Wissel C. Stengs voor A. Gudmundsson AZ Alkmaar
78' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Joosten voor J. Promes VVV-Venlo
79' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor L. Unnerstall VVV-Venlo
86' Wissel VVV-Venlo Wissel C. Kum voor A. Borgmann VVV-Venlo
91' Rode kaart VVV-Venlo Rode kaart voor P. van Ooijen VVV-Venlo
92' Wissel AZ Alkmaar Wissel R. van Rhijn voor J. Svensson AZ Alkmaar
93' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Joosten VVV-Venlo 2-2
Opstellingen VVV Venlo - AZ
De opstellingen van VVV Venlo en AZ zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AZ zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach
Voorbeschouwing VVV Venlo - AZ

VVV Venlo en AZ treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en AZ elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 7e positie staat, terwijl we AZ terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
VVV Venlo - AZ Opstelling VVV Venlo Opstelling AZ Live VVV Venlo - AZ Live VVV Venlo - AZ kijken VVV Venlo - AZ kijken Live VVV Venlo - AZ stream VVV Venlo - AZ Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - AZ Uitslag VVV Venlo - AZ Statistieken VVV Venlo - AZ Eredivisie 2018/2019 VVV Venlo - AZ wedden VVV Venlo - AZ gokken VVV Venlo - AZ Unibet