Nabeschouwing VVV Venlo - FC Emmen (2-3) || Eredivisie

Zaterdag 26 januari 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zaterdag 26 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Emmen (2-3)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 2-3 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door J. Opoku, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. FC Emmen kwam in de 25e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Bannink, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette J. Arias zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee FC Emmen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 67 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Opoku de 2-2 maakte voor VVV-Venlo. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Emmen dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Chacón de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christiaan Bax bij een 2-3 eindstand in het voordeel van FC Emmen.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Emmen
Goals
2
3
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
16
11
Schoten op doel
7
5
Aanvallen
143
84
Gevaarlijke aanvallen
50
39
Passes
500
380
Overtredingen
14
15
Buitenspel
0
3
Corners
6
0
Wissels
3
3
LIVE VVV Venlo - FC Emmen 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. de Leeuw FC Emmen
20' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku VVV-Venlo 1-0
25' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Bannink met assist van A. Jansen FC Emmen 1-1
39' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Rutten VVV-Venlo
60' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor A. Jansen FC Emmen
63' Doelpunt FC Emmen Doelpunt J. Arias met assist van A. Jansen FC Emmen 1-2
67' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku met assist van P. Joosten VVV-Venlo 2-2
79' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Dekker voor R. Janssen VVV-Venlo
81' Wissel FC Emmen Wissel S. Braken voor J. Arias FC Emmen
81' Wissel FC Emmen Wissel N. Pedersen voor A. Bannink FC Emmen
87' Wissel FC Emmen Wissel N. Neidhart voor M. de Leeuw FC Emmen
88' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor J. Promes VVV-Venlo
94' Doelpunt FC Emmen Doelpunt M. Chacón FC Emmen 2-3
95' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Grot voor T. Sušić VVV-Venlo
99' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Mlapa VVV-Venlo
Opstellingen VVV Venlo - FC Emmen
De opstellingen van VVV Venlo en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Steijn
Formatie 4-2-3-1
Coach Dick Lukkien
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Emmen

VVV Venlo en FC Emmen treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christiaan Bax en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en FC Emmen elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst FC Emmen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 7e positie staat, terwijl we FC Emmen terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
VVV Venlo - FC Emmen Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Emmen Live VVV Venlo - FC Emmen Live VVV Venlo - FC Emmen kijken VVV Venlo - FC Emmen kijken Live VVV Venlo - FC Emmen stream VVV Venlo - FC Emmen Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Emmen Uitslag VVV Venlo - FC Emmen Statistieken VVV Venlo - FC Emmen Eredivisie 2018/2019 VVV Venlo - FC Emmen wedden VVV Venlo - FC Emmen gokken VVV Venlo - FC Emmen Unibet