Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen (0-0) || Eredivisie

Zondag 9 december 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zondag 9 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Groningen. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen (0-0)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen VVV Venlo en FC Groningen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren VVV Venlo en FC Groningen gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Serdar Gözübüyük niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Groningen
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
123
112
Gevaarlijke aanvallen
39
45
Passes
353
339
Overtredingen
10
19
Buitenspel
4
1
Corners
4
6
Wissels
3
3
LIVE VVV Venlo - FC Groningen 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
12' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Kum VVV-Venlo
41' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Promes VVV-Venlo
72' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor E. Linthorst VVV-Venlo
73' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor A. Hrustic FC Groningen
76' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Seuntjens voor P. Mlapa VVV-Venlo
77' Wissel FC Groningen Wissel M. Breij voor D. Warmerdam FC Groningen
84' Wissel FC Groningen Wissel M. Cassierra voor M. Mahi FC Groningen
89' Wissel FC Groningen Wissel A. Mendes Moreira voor A. Hrustic FC Groningen
92' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Joosten voor P. van Ooijen VVV-Venlo
Opstellingen VVV Venlo - FC Groningen
De opstellingen van VVV Venlo en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Groningen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Steijn
Formatie 4-4-2
Coach Danny Buijs
Wissels FC Groningen
# Speler Pos.
31 Jan Hoekstra K
16 Kevin Begois K
20 Amir Absalem V
12 Lars Kramer V
9 Zander Mateo Cassierra Cabezas A
18 Ahmad Mendes Moreira A
22 Michael Breij A
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Groningen

VVV Venlo en FC Groningen treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en FC Groningen elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst FC Groningen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 9e positie staat, terwijl we FC Groningen terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
VVV Venlo - FC Groningen Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Groningen Live VVV Venlo - FC Groningen Live VVV Venlo - FC Groningen kijken VVV Venlo - FC Groningen kijken Live VVV Venlo - FC Groningen stream VVV Venlo - FC Groningen Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Groningen Uitslag VVV Venlo - FC Groningen Statistieken VVV Venlo - FC Groningen Eredivisie 2018/2019 VVV Venlo - FC Groningen wedden VVV Venlo - FC Groningen gokken VVV Venlo - FC Groningen Unibet