Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht (2-6) || Eredivisie

Woensdag 3 april 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het woensdag 3 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht (2-6)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 2-6 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Opoku, waarmee VVV-Venlo met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Bazoer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette P. Joosten zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Bazoer de 2-2 maakte voor FC Utrecht. In de 61e werkte D. Post de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. In de 63e minuut was het S. Klaiber van FC Utrecht wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Het volgende doelpunt van FC Utrecht viel in de 69e minuut en betekende de 2-5. Het doelpunt kwam op naam van S. van de Streek. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door FC Utrecht. Het was M. Kramer die in de 88e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Dieperink bij een 2-6 eindstand in het voordeel van FC Utrecht.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - FC Utrecht
Goals
2
6
Balbezit
45%
55%
Schoten totaal
13
21
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
112
114
Gevaarlijke aanvallen
25
30
Passes
441
533
Overtredingen
8
8
Buitenspel
0
1
Corners
2
5
Wissels
2
3
LIVE VVV Venlo - FC Utrecht 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Opoku VVV-Venlo 1-0
22' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Bazoer met assist van G. Kerk FC Utrecht 1-1
41' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Joosten met assist van P. van Ooijen VVV-Venlo 2-1
53' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. Bazoer met assist van G. Kerk FC Utrecht 2-2
61' Eigen doelpunt FC Utrecht Eigen doelpunt D. Post FC Utrecht 2-3
63' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. Klaiber met assist van J. van Overeem FC Utrecht 2-4
68' Wissel VVV-Venlo Wissel E. Linthorst voor R. Janssen VVV-Venlo
69' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek met assist van J. Bahebeck FC Utrecht 2-5
75' Wissel FC Utrecht Wissel M. Kramer voor J. Bahebeck FC Utrecht
75' Wissel FC Utrecht Wissel R. Strieder voor J. van Overeem FC Utrecht
79' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Sušić voor J. Opoku VVV-Venlo
81' Wissel FC Utrecht Wissel U. Emanuelson voor Simon Gustafson FC Utrecht
88' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Kramer met assist van S. Klaiber FC Utrecht 2-6
Opstellingen VVV Venlo - FC Utrecht
De opstellingen van VVV Venlo en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Steijn
Formatie 4-3-1-2
Coach Dick Advocaat
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
16 Nick Marsman K
5 Leon Guwara V
2 Mark van der Maarel V
26 Othman Boussaid M
28 Urby Emanuelson M
6 Rico Strieder M
29 Nick Venema A
30 Michiel Kramer A
27 Lukas Görtler A
Voorbeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht

VVV Venlo en FC Utrecht treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en FC Utrecht elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst FC Utrecht 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 11e positie staat, terwijl we FC Utrecht terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
VVV Venlo - FC Utrecht Opstelling VVV Venlo Opstelling FC Utrecht Live VVV Venlo - FC Utrecht Live VVV Venlo - FC Utrecht kijken VVV Venlo - FC Utrecht kijken Live VVV Venlo - FC Utrecht stream VVV Venlo - FC Utrecht Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - FC Utrecht Uitslag VVV Venlo - FC Utrecht Statistieken VVV Venlo - FC Utrecht Eredivisie 2018/2019 VVV Venlo - FC Utrecht wedden VVV Venlo - FC Utrecht gokken VVV Venlo - FC Utrecht Unibet