Nabeschouwing VVV Venlo - Fortuna Sittard (3-2) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt VVV Venlo het zaterdag 10 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Fortuna Sittard (3-2)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 3-2 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door F. Stokkers, waarmee Fortuna Sittard met 0-1 de leiding nam. VVV-Venlo kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Seuntjens, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut zette P. Mlapa zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee VVV-Venlo de leiding in de wedstrijd nam.

Na 48 minuten werd de voorsprong voor VVV-Venlo vergroot nadat P. Mlapa de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Fortuna Sittard dat in de 86e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat André Vidigal de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Siemen Mulder bij een 3-2 eindstand in het voordeel van VVV Venlo.

LIVE VVV Venlo - Fortuna Sittard 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel VVV-Venlo Wissel A. Borgmann voor R. Janssen VVV-Venlo
28' Wissel Fortuna Sittard Wissel J. Smeets voor L. Hutten Fortuna Sittard
30' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt F. Stokkers met assist van K. Heerings Fortuna Sittard 0-1
32' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt R. Seuntjens VVV-Venlo 1-1
39' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Seuntjens VVV-Venlo
41' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Mlapa VVV-Venlo 2-1
48' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt P. Mlapa met assist van J. Opoku VVV-Venlo 3-1
49' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
61' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor J. Smeets Fortuna Sittard
67' Wissel Fortuna Sittard Wissel André Vidigal voor Lisandro Semedo Fortuna Sittard
78' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Joosten voor P. Mlapa VVV-Venlo
78' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Ciss voor K. Heerings Fortuna Sittard
84' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor T. Sušić VVV-Venlo
86' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt André Vidigal met assist van L. Lamprou Fortuna Sittard 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - Fortuna Sittard
Opstellingen VVV Venlo - Fortuna Sittard
De opstellingen van VVV Venlo en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach
Coach
Voorbeschouwing VVV Venlo - Fortuna Sittard

VVV Venlo en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en Fortuna Sittard elkaar treffen in de Eredivisie.

Winst VVV Venlo 0
Winst Fortuna Sittard 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 8e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.