Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (0-1) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 18:30 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt Willem II het zaterdag 11 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo (0-1)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 0-1 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door D. Post, waarmee VVV-Venlo met 0-1 de leiding nam. In de 73e minuut was het Willem II dat via Fran Sol dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Rob Dieperink.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van VVV Venlo.

Wedstrijdstatistieken Willem II - VVV Venlo
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
125
83
Gevaarlijke aanvallen
95
26
Passes
502
242
Overtredingen
11
18
Buitenspel
3
0
Corners
13
2
Wissels
2
3
LIVE Willem II - VVV Venlo 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt D. Post met assist van C. Kum VVV-Venlo 0-1
43' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor C. Kum VVV-Venlo
45' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
63' Wissel Willem II Wissel D. Kolovos voor J. Mcgarry Willem II
65' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor R. Seuntjens VVV-Venlo
73' Doelpunt Willem II Doelpunt Fran Sol Willem II
74' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Grot voor P. van Ooijen VVV-Venlo
76' Wissel Willem II Wissel D. Saddiki voor Pol Llonch Willem II
82' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor M. Samuelsen VVV-Venlo
91' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Saddiki Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - VVV Venlo
Opstellingen Willem II - VVV Venlo
De opstellingen van Willem II en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels VVV Venlo
# Speler Pos.
16 Delano van Crooij K
22 Bram Verbong K
21 Axel Borgmann V
17 Tristan Dekker V
25 Evren Korkmaz V
20 Damian van Bruggen M
29 Evert Linthorst M
35 Sem Steijn M
11 Jay-Roy Grot A
10 Johnatan Opoku A
Voorbeschouwing Willem II - VVV Venlo

Willem II en VVV Venlo treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rob Dieperink en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 7 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Willem II. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is VVV Venlo favoriet. 4 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Willem II. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 3
Winst VVV Venlo 4
Gelijkspel 3
Totaal 10

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Willem II - VVV Venlo Opstelling Willem II Opstelling VVV Venlo Live Willem II - VVV Venlo Live Willem II - VVV Venlo kijken Willem II - VVV Venlo kijken Live Willem II - VVV Venlo stream Willem II - VVV Venlo Fox Sports Nabeschouwing Willem II - VVV Venlo Uitslag Willem II - VVV Venlo Statistieken Willem II - VVV Venlo Eredivisie 2018/2019 Willem II - VVV Venlo wedden Willem II - VVV Venlo gokken Willem II - VVV Venlo Unibet