Nabeschouwing Willem II - FC Utrecht (3-0) || Eredivisie 2021/2022

Zondag 15 mei 2022 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2021/2022 neemt Willem II het zondag 15 mei 2022 om 14:30 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - FC Utrecht (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 3-0 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Hornkamp, waarmee Willem II met 1-0 de leiding nam. Willem II vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Saddiki op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van J. van Overeem zorgde ervoor dat Willem II in de 73e minuut op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin van den Kerkhof, waardoor Willem II dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Willem II - FC Utrecht 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Willem II Doelpunt J. Hornkamp Willem II 1-0
46' Wissel FC Utrecht Wissel A. Zagre voor D. Warmerdam FC Utrecht
49' Gele kaart Willem II Gele kaart voor P. Llonch Willem II
53' Doelpunt Willem II Doelpunt D. Saddiki Willem II 2-0
56' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Gustafson FC Utrecht
59' Wissel FC Utrecht Wissel M. Mahi voor A. Maher FC Utrecht
60' Wissel FC Utrecht Wissel O. Boussaid voor P. Almqvist FC Utrecht
68' Wissel FC Utrecht Wissel H. Veerman voor W. Janssen FC Utrecht
73' Wissel Willem II Wissel K. Ludewig voor M. Svensson Willem II
73' Eigen doelpunt Willem II Eigen doelpunt J. van Overeem Willem II 3-0
76' Wissel FC Utrecht Wissel M. Van der Maarel voor S. Gustafson FC Utrecht
81' Wissel Willem II Wissel N. El Khayati voor D. Crowley Willem II
81' Wissel Willem II Wissel U. Jenssen voor W. Dammers Willem II
86' Wissel Willem II Wissel W. Spieringhs voor D. Saddiki Willem II
86' Wissel Willem II Wissel E. Kabangu voor J. Hornkamp Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - FC Utrecht
Opstellingen Willem II - FC Utrecht
De opstellingen van Willem II en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.