Nabeschouwing Lazio - Celtic (1-2) || Europa League 2019/2020

Donderdag 7 november 2019 - 18:55 uur

In de Europa League 2019/2020 neemt Lazio het donderdag 7 november 2019 om 18:55 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Lazio - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Celtic (1-2)

Het Europa League duel tussen Lazio en Celtic is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 1-2 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. Immobile, waarmee Lazio met 1-0 de leiding nam. Celtic kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Forrest, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette O. Ntcham zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Celtic de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tobias Stieler, waardoor Celtic een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Lazio - Celtic 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile met assist van F. Caicedo Lazio 1-0
38' Doelpunt Celtic Doelpunt J. Forrest met assist van M. Elyounoussi Celtic 1-1
42' Gele kaart Lazio Gele kaart voor F. Caicedo Lazio
51' Gele kaart Celtic Gele kaart voor S. Brown Celtic
58' Wissel Lazio Wissel S. Lulic voor Jony Lazio
58' Wissel Lazio Wissel L. Alberto voor Lucas Leiva Lazio
77' Wissel Celtic Wissel O. Ntcham voor R. Christie Celtic
82' Wissel Lazio Wissel V. Berisha voor D. Vavro Lazio
83' Wissel Celtic Wissel N. Bitton voor H. Abd Elhamed Celtic
89' Wissel Celtic Wissel M. Bauer voor J. Forrest Celtic
95' Doelpunt Celtic Doelpunt O. Ntcham met assist van O. Edouard Celtic 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Celtic
Opstellingen Lazio - Celtic
De opstellingen van Lazio en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.