Nabeschouwing Ajax - Salzburg (0-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 20 februari 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Ajax het donderdag 20 februari 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Salzburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam ArenA in Amsterdam.

Via de Ajax - Salzburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - Salzburg (0-3)

Het Europa League duel tussen Ajax en Salzburg is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Salzburg. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Salzburg op voorsprong te komen via een doelpunt van Soriano. Helaas voor Salzburg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 21e minuut was het Salzburg dat via S. Mané dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Soriano dacht na 35 minuten te scoren voor Salzburg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ajax - Salzburg
LIVE Ajax - Salzburg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - Salzburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
14' Penalty Salzburg Penalty Soriano Salzburg
19' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor C. Leitgeb Salzburg
21' Doelpunt Salzburg Doelpunt S. Mané met assist van K. Kampl Salzburg
27' Gele kaart Ajax Gele kaart voor S. de Jong Ajax
35' Doelpunt Salzburg Doelpunt Soriano Salzburg
42' Gele kaart Salzburg Gele kaart voor M. Hinteregger Salzburg
59' Wissel Ajax Wissel C. Poulsen voor L. Duarte Ajax
60' Wissel Ajax Wissel R. Kishna voor K. Sigþórsson Ajax
76' Wissel Salzburg Wissel R. Zulj voor Soriano Salzburg
77' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Blind Ajax
81' Wissel Ajax Wissel L. Andersen voor D. Klaassen Ajax
83' Wissel Salzburg Wissel Valon Berisha voor C. Leitgeb Salzburg
88' Wissel Salzburg Wissel D. Švento voor K. Kampl Salzburg