Nabeschouwing APOEL - Zulte-Waregem (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 29 augustus 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt APOEL het donderdag 29 augustus 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in GSP Stadium in Levkosía.

Via de APOEL - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing APOEL - Zulte-Waregem (1-2)

Het Europa League duel tussen APOEL en Zulte-Waregem is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Zulte-Waregem. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Zulte-Waregem op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Habibou. Helaas voor Zulte-Waregem werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het APOEL dat via E. Aloneftis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Naessens dacht na 90 minuten te scoren voor Zulte-Waregem, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken APOEL - Zulte-Waregem
1
2
LIVE APOEL - Zulte-Waregem 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd APOEL - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt M. Habibou met assist van T. Hazard Zulte-Waregem
27' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor K. DHaene Zulte-Waregem
36' Wissel APOEL Wissel N. Alexandrou voor Gustavo Manduca APOEL
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor Ó. Skúlason Zulte-Waregem
52' Doelpunt APOEL Doelpunt E. Aloneftis met assist van João Guilherme APOEL
53' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor I. Conté Zulte-Waregem
67' Wissel Zulte-Waregem Wissel J. Naessens voor A. Trajkovski Zulte-Waregem
68' Wissel APOEL Wissel P. Soteriou voor Vinicius APOEL
76' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. De Fauw Zulte-Waregem
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel F. Berrier voor M. Habibou Zulte-Waregem
79' Wissel APOEL Wissel K. Charalambidis voor Tiago Gomes APOEL
90' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt J. Naessens met assist van F. Berrier Zulte-Waregem
93' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. NDiaye voor T. Hazard Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting APOEL - Zulte-Waregem
Opstellingen APOEL - Zulte-Waregem

Voorbeschouwing APOEL - Zulte-Waregem

APOEL en Zulte-Waregem spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen APOEL en Zulte-Waregem in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.