Nabeschouwing Astra - Domžale (2-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 20:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Astra het donderdag 11 juli 2013 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Domžale. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Astra - Domžale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astra - Domžale (2-0)

Het Europa League duel tussen Astra en Domžale is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Astra. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Astra op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Vidmar. Helaas voor Astra werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Astra dat via S. Bukari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 93e minuut kreeg N. Skubic van Domžale voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Domžale de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Astra - Domžale
2
0
LIVE Astra - Domžale 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astra - Domžale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Domžale Gele kaart voor N. Skubic Domžale
44' Gele kaart Astra Gele kaart voor T. Seto Astra
50' Eigen doelpunt Astra Eigen doelpunt N. Vidmar Astra
62' Doelpunt Astra Doelpunt S. Bukari Astra
65' Wissel Domžale Wissel J. Parker voor G. Vuk Domžale
66' Wissel Astra Wissel William voor G. Enache Astra
69' Wissel Domžale Wissel R. Požeg voor Ž. Majer Domžale
72' Wissel Astra Wissel Ş. Bărboianu voor S. Yahaya Astra
78' Wissel Astra Wissel M. Ivanovski voor S. Bukari Astra
84' Wissel Domžale Wissel A. Pihler voor Ž. Kous Domžale
93' Tweede gele kaart Domžale Tweede gele kaart voor N. Skubic Domžale
Video hoogtepunten en samenvatting Astra - Domžale
Opstellingen Astra - Domžale

Voorbeschouwing Astra - Domžale

Astra en Domžale spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Astra en Domžale in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Astra. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Astra favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Domžale slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.