Nabeschouwing Astra - Maccabi Haifa (1-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 29 augustus 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Astra het donderdag 29 augustus 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Haifa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Municipal Ceahlăul (Piatra Neamţ) in Piatra Neamţ.

Via de Astra - Maccabi Haifa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astra - Maccabi Haifa (1-1)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Astra en Maccabi Haifa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 27e minuut dacht Astra op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Găman. Helaas voor Astra werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het Maccabi Haifa dat via Rayo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Astra - Maccabi Haifa
1
1
LIVE Astra - Maccabi Haifa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astra - Maccabi Haifa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Maccabi Haifa Wissel S. Scheimann voor T. Tawatha Maccabi Haifa
27' Doelpunt Astra Doelpunt V. Găman Astra
28' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Y. Katan Maccabi Haifa
34' Doelpunt Maccabi Haifa Doelpunt Rayo Maccabi Haifa
36' Gele kaart Astra Gele kaart voor K. Fatai Astra
47' Gele kaart Astra Gele kaart voor M. Cristescu Astra
50' Gele kaart Astra Gele kaart voor M. Ivanovski Astra
61' Wissel Maccabi Haifa Wissel D. Ndlovu voor A. Turgeman Maccabi Haifa
73' Wissel Maccabi Haifa Wissel A. Pilyavskiy voor E. Meshumar Maccabi Haifa
85' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor D. Ndlovu Maccabi Haifa
86' Gele kaart Maccabi Haifa Gele kaart voor Gustavo Boccoli Maccabi Haifa
Video hoogtepunten en samenvatting Astra - Maccabi Haifa
Opstellingen Astra - Maccabi Haifa

Voorbeschouwing Astra - Maccabi Haifa

Astra en Maccabi Haifa spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Astra en Maccabi Haifa in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maccabi Haifa. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Maccabi Haifa favoriet. 1 keer wist de ploeg van Astra te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Astra. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.