Nabeschouwing Astra - Trenčín (2-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 8 augustus 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Astra het donderdag 8 augustus 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trenčín. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Naţională in Bucharest.

Via de Astra - Trenčín live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astra - Trenčín (2-2)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Astra en Trenčín geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 83e minuut dacht Trenčín op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Adi. Helaas voor Trenčín werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 86e minuut was het Astra dat via M. Ivanovski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. van Kessel dacht na 88 minuten te scoren voor Trenčín, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Astra via F. Tembo, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Astra - Trenčín
2
2
LIVE Astra - Trenčín 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astra - Trenčín teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor F. Adi Trenčín
44' Gele kaart Astra Gele kaart voor M. Ivanovski Astra
61' Wissel Trenčín Wissel G. van Kessel voor K. Mondek Trenčín
63' Wissel Astra Wissel M. Cristescu voor C. Budescu Astra
71' Wissel Trenčín Wissel H. Hajradinović voor M. Bero Trenčín
72' Gele kaart Trenčín Gele kaart voor P. Klescik Trenčín
75' Wissel Astra Wissel G. Enache voor William Astra
80' Wissel Trenčín Wissel T. Malec voor S. Štefánik Trenčín
83' Doelpunt Trenčín Doelpunt F. Adi Trenčín
86' Doelpunt Astra Doelpunt M. Ivanovski Astra
88' Doelpunt Trenčín Doelpunt G. van Kessel Trenčín
89' Doelpunt Astra Doelpunt F. Tembo Astra
90' Wissel Astra Wissel Ş. Bărboianu voor T. Seto Astra
Video hoogtepunten en samenvatting Astra - Trenčín
Opstellingen Astra - Trenčín

Voorbeschouwing Astra - Trenčín

Astra en Trenčín spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Astra en Trenčín in de Europa League vond plaats op 1 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Astra. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Astra favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Trenčín slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.