Nabeschouwing AZ - Atromitos (0-2) || Europa League 2013/2014

Vrijdag 30 augustus 2013 - 11:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt AZ het vrijdag 30 augustus 2013 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Atromitos.

Via de AZ - Atromitos live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Atromitos (0-2)

Het Europa League duel tussen AZ en Atromitos is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Atromitos. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Henriksen in de 1e minuut, waardoor AZ met een man minder kwam te staan. In de 53e minuut was het Atromitos dat via D. Papadopoulos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Karagounis dacht na 74 minuten te scoren voor Atromitos, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken AZ - Atromitos
LIVE AZ - Atromitos 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Atromitos teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Rode kaart AZ Rode kaart voor M. Henriksen AZ
18' Gele kaart AZ Gele kaart voor E. Alvarado AZ
21' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor E. Dimoutsos Atromitos
46' Wissel Atromitos Wissel K. Giannoulis voor T. Papoutsogiannopoulos Atromitos
53' Doelpunt Atromitos Doelpunt D. Papadopoulos Atromitos
54' Wissel AZ Wissel S. Berghuis voor A. Jóhannsson AZ
55' Gele kaart AZ Gele kaart voor J. Gouweleeuw AZ
60' Wissel Atromitos Wissel M. García voor E. Dimoutsos Atromitos
74' Doelpunt Atromitos Doelpunt T. Karagounis met assist van J. Umbides Atromitos
75' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor M. Iglesias Atromitos
83' Gele kaart Atromitos Gele kaart voor M. García Atromitos
84' Wissel Atromitos Wissel Brito voor E. Tavlaridis Atromitos
Video hoogtepunten en samenvatting AZ - Atromitos
Opstellingen AZ - Atromitos

Voorbeschouwing AZ - Atromitos

AZ en Atromitos spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen AZ en Atromitos in de Europa League vond plaats op 22 augustus 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor AZ. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is AZ favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Atromitos slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.