Nabeschouwing Benfica - PAOK (3-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 27 februari 2014 - 21:05 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Benfica het donderdag 27 februari 2014 om 21:05 uur in eigen huis op tegen PAOK.

Via de Benfica - PAOK live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - PAOK (3-0)

Het Europa League duel tussen Benfica en PAOK is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Katsouranis in de 69e minuut, waardoor PAOK met een man minder kwam te staan. In de 70e minuut was het Benfica dat via N. Gaitán dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Lima dacht na 78 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Benfica via L. Marković, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benfica - PAOK
3
0
LIVE Benfica - PAOK 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - PAOK teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart PAOK Gele kaart voor S. Kitsiou PAOK
46' Wissel PAOK Wissel M. Stoch voor S. Oliseh PAOK
60' Wissel Benfica Wissel Lima voor O. Cardozo Benfica
60' Wissel Benfica Wissel L. Marković voor E. Salvio Benfica
69' Rode kaart PAOK Rode kaart voor K. Katsouranis PAOK
70' Doelpunt Benfica Doelpunt N. Gaitán Benfica
74' Wissel PAOK Wissel Z. Vukić voor Lucas PAOK
76' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Sílvio Benfica
78' Penalty Benfica Penalty Lima Benfica
79' Doelpunt Benfica Doelpunt L. Marković met assist van Luisão Benfica
79' Wissel Benfica Wissel Rodrigo voor F. Đuričić Benfica
83' Wissel PAOK Wissel S. Ninis voor M. Stoch PAOK
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - PAOK
Opstellingen Benfica - PAOK

Voorbeschouwing Benfica - PAOK

Benfica en PAOK spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en PAOK in de Europa League vond plaats op 20 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl PAOK slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.