Nabeschouwing Celje - Tromsø (0-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Celje het donderdag 11 juli 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Tromsø.

Via de Celje - Tromsø live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celje - Tromsø (0-2)

Het Europa League duel tussen Celje en Tromsø is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Tromsø. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Tromsø op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Andersen. Helaas voor Tromsø werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Tromsø dat via M. Moldskred dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 81e minuut kreeg S. Ciss van Tromsø voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Tromsø de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Celje - Tromsø
LIVE Celje - Tromsø 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celje - Tromsø teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Tromsø Doelpunt M. Andersen Tromsø
15' Wissel Tromsø Wissel M. Moldskred voor T. Bendiksen Tromsø
16' Doelpunt Tromsø Doelpunt M. Moldskred Tromsø
18' Gele kaart Celje Gele kaart voor S. Gobec Celje
46' Wissel Celje Wissel T. Žagar voor G. Bajde Celje
46' Wissel Celje Wissel M. Zajc voor N. Plesec Celje
70' Gele kaart Tromsø Gele kaart voor S. Ciss Tromsø
73' Wissel Tromsø Wissel T. Drage voor M. Andersen Tromsø
75' Gele kaart Tromsø Gele kaart voor A. Prijović Tromsø
79' Wissel Tromsø Wissel Z. Ondrášek voor A. Prijović Tromsø
80' Gele kaart Celje Gele kaart voor T. Vidmajer Celje
81' Tweede gele kaart Tromsø Tweede gele kaart voor S. Ciss Tromsø
Video hoogtepunten en samenvatting Celje - Tromsø
Opstellingen Celje - Tromsø

Voorbeschouwing Celje - Tromsø

Celje en Tromsø spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Celje en Tromsø in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celje. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Celje favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tromsø slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.