Nabeschouwing Chikhura - Thun (1-3) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 18:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Chikhura het donderdag 25 juli 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Thun. De wedstrijd wordt gespeeld in Mikheil Meskhis sakhelobis Stadioni in Tbilisi.

Via de Chikhura - Thun live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chikhura - Thun (1-3)

Het Europa League duel tussen Chikhura en Thun is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Thun. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Chikhura op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Rekhviashvili. Helaas voor Chikhura werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Thun dat via V. Lomashvili dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cassio dacht na 49 minuten te scoren voor Thun, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Thun via M. Schneuwly, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Chikhura - Thun
1
3
LIVE Chikhura - Thun 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chikhura - Thun teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Chikhura Doelpunt G. Rekhviashvili Chikhura
45' Eigen doelpunt Thun Eigen doelpunt V. Lomashvili Thun
49' Doelpunt Thun Doelpunt Cassio Thun
51' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor G. Somkhishvili Chikhura
51' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor G. Rekhviashvili Chikhura
54' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor L. Chikvaidze Chikhura
60' Wissel Thun Wissel C. Gasser voor S. Sanogo Thun
61' Gele kaart Thun Gele kaart voor Cassio Thun
72' Wissel Thun Wissel D. Frey voor E. Schirinzi Thun
76' Gele kaart Thun Gele kaart voor A. Wittwer Thun
76' Wissel Thun Wissel M. Schneuwly voor J. Martínez Thun
78' Wissel Chikhura Wissel G. Kimadze voor G. Datunaishvili Chikhura
78' Wissel Chikhura Wissel B. Demetrashvili voor R. Tsinamdzghvrishvili Chikhura
84' Doelpunt Thun Doelpunt M. Schneuwly Thun
91' Gele kaart Chikhura Gele kaart voor G. Kimadze Chikhura
Video hoogtepunten en samenvatting Chikhura - Thun
Opstellingen Chikhura - Thun

Voorbeschouwing Chikhura - Thun

Chikhura en Thun spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Chikhura en Thun in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Thun. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Thun favoriet. 1 keer wist de ploeg van Chikhura te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chikhura. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.