Nabeschouwing Dacia - Chornomorets (2-1) || Europa League 2013/2014

Donderdag 25 juli 2013 - 19:15 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Dacia het donderdag 25 juli 2013 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Chornomorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Dacia - Chornomorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dacia - Chornomorets (2-1)

Het Europa League duel tussen Dacia en Chornomorets is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Dacia. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Chornomorets op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Gai. Helaas voor Chornomorets werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Dacia dat via N. Orlovschi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Orbu dacht na 64 minuten te scoren voor Dacia, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dacia - Chornomorets
2
1
LIVE Dacia - Chornomorets 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dacia - Chornomorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Dacia Gele kaart voor N. Orlovschi Dacia
23' Gele kaart Chornomorets Gele kaart voor Anderson Santana Chornomorets
26' Doelpunt Chornomorets Doelpunt O. Gai Chornomorets
48' Doelpunt Dacia Doelpunt N. Orlovschi Dacia
47' Gele kaart Chornomorets Gele kaart voor F. Dja Djedjé Chornomorets
46' Wissel Chornomorets Wissel E. Bakaj voor Sito Riera Chornomorets
50' Gele kaart Chornomorets Gele kaart voor P. Kutas Chornomorets
50' Wissel Dacia Wissel V. Pavlov voor N. Orlovschi Dacia
52' Gele kaart Dacia Gele kaart voor G. Ovsianicov Dacia
59' Gele kaart Dacia Gele kaart voor M. Krkotić Dacia
63' Wissel Dacia Wissel A. Barakhoev voor M. Stoleru Dacia
64' Doelpunt Dacia Doelpunt G. Orbu Dacia
68' Wissel Chornomorets Wissel A. Didenko voor S. Samodin Chornomorets
75' Wissel Chornomorets Wissel R. Valeev voor O. Gai Chornomorets
77' Wissel Dacia Wissel H. Odia voor G. Orbu Dacia
79' Gele kaart Dacia Gele kaart voor A. Barakhoev Dacia
Video hoogtepunten en samenvatting Dacia - Chornomorets
Opstellingen Dacia - Chornomorets

Voorbeschouwing Dacia - Chornomorets

Dacia en Chornomorets spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dacia en Chornomorets in de Europa League vond plaats op 18 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chornomorets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Chornomorets favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dacia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dacia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.