Nabeschouwing Dacia - Teuta Durrës (2-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 11 juli 2013 - 19:15 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Dacia het donderdag 11 juli 2013 om 19:15 uur in eigen huis op tegen Teuta Durrës. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Dacia - Teuta Durrës live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dacia - Teuta Durrës (2-0)

Het Europa League duel tussen Dacia en Teuta Durrës is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Dacia. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Dacia op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Stoleru. Helaas voor Dacia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Dacia dat via V. Pavlov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dacia - Teuta Durrës
2
0
LIVE Dacia - Teuta Durrës 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dacia - Teuta Durrës teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Dacia Doelpunt M. Stoleru Dacia
37' Gele kaart Dacia Gele kaart voor E. Cociuc Dacia
46' Wissel Teuta Durrës Wissel A. Sakaj voor H. Idrizaj Teuta Durrës
53' Gele kaart Teuta Durrës Gele kaart voor B. Hodo Teuta Durrës
56' Wissel Dacia Wissel G. Ovsianicov voor E. Cociuc Dacia
63' Gele kaart Dacia Gele kaart voor G. Ovsianicov Dacia
68' Gele kaart Dacia Gele kaart voor J. Ogada Dacia
75' Doelpunt Dacia Doelpunt V. Pavlov Dacia
80' Wissel Teuta Durrës Wissel A. Çyrbja voor R. Hyshmeri Teuta Durrës
83' Wissel Dacia Wissel O. Molla voor E. Grosu Dacia
83' Wissel Teuta Durrës Wissel A. Deliallisi voor A. Dosti Teuta Durrës
85' Wissel Dacia Wissel N. Orlovschi voor V. Pavlov Dacia
91' Gele kaart Teuta Durrës Gele kaart voor A. Sakaj Teuta Durrës
Video hoogtepunten en samenvatting Dacia - Teuta Durrës
Opstellingen Dacia - Teuta Durrës

Voorbeschouwing Dacia - Teuta Durrës

Dacia en Teuta Durrës spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League.

De vorige ontmoeting tussen Dacia en Teuta Durrës in de Europa League vond plaats op 4 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Teuta Durrës. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Teuta Durrës favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dacia te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dacia. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.