Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Chornomorets (1-2) || Europa League 2013/2014

Donderdag 19 september 2013 - 19:00 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Dinamo Zagreb het donderdag 19 september 2013 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Chornomorets. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Chornomorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Chornomorets (1-2)

Het Europa League duel tussen Dinamo Zagreb en Chornomorets is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Chornomorets. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Dinamo Zagreb op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Fernándes. Helaas voor Dinamo Zagreb werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Chornomorets dat via A. Antonov dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. F. Dja Djedjé dacht na 65 minuten te scoren voor Chornomorets, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Chornomorets
1
2
LIVE Dinamo Zagreb - Chornomorets 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Chornomorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Dinamo Zagreb Doelpunt J. Fernándes Dinamo Zagreb
46' Wissel Chornomorets Wissel Sito Riera voor Léo Matos Chornomorets
62' Doelpunt Chornomorets Doelpunt A. Antonov met assist van Sito Riera Chornomorets
62' Wissel Dinamo Zagreb Wissel S. Husejinović voor Z. Pamić Dinamo Zagreb
65' Doelpunt Chornomorets Doelpunt F. Dja Djedjé met assist van P. Kutas Chornomorets
69' Wissel Chornomorets Wissel I. Bobko voor F. Dja Djedjé Chornomorets
74' Wissel Dinamo Zagreb Wissel F. Bećiraj voor M. Brozović Dinamo Zagreb
82' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor J. Šimunić Dinamo Zagreb
85' Wissel Chornomorets Wissel S. Samodin voor A. Antonov Chornomorets
86' Wissel Dinamo Zagreb Wissel A. Halilović voor D. Čop Dinamo Zagreb
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Chornomorets
Opstellingen Dinamo Zagreb - Chornomorets

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Chornomorets

Dinamo Zagreb en Chornomorets spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Europa League. Beide teams zullen het nieuwe Europa League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Dinamo Zagreb en Chornomorets elkaar treffen in de Europa League.