Nabeschouwing Drogheda United - Malmo FF (0-0) || Europa League 2013/2014

Donderdag 4 juli 2013 - 20:45 uur

In de Europa League 2013/2014 neemt Drogheda United het donderdag 4 juli 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Malmo FF. De wedstrijd wordt gespeeld in Tallaght Stadium in Dublin.

Via de Drogheda United - Malmo FF live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Drogheda United - Malmo FF (0-0)

De Europa League 2013/2014 wedstrijd tussen Drogheda United en Malmo FF geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Ryan Brennan van Drogheda United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 76e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Drogheda United - Malmo FF
LIVE Drogheda United - Malmo FF 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Drogheda United - Malmo FF teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor T. Rantie Malmö FF
54' Gele kaart Drogheda United Gele kaart voor Ryan Brennan Drogheda United
55' Wissel Malmö FF Wissel S. Thern voor E. Forsberg Malmö FF
59' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Miiko Albornoz Malmö FF
67' Wissel Drogheda United Wissel D. OBrien voor G. ONeill Drogheda United
70' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor J. Hamad Malmö FF
76' Tweede gele kaart Drogheda United Tweede gele kaart voor Ryan Brennan Drogheda United
79' Wissel Drogheda United Wissel B. Gannon voor P. Hynes Drogheda United
84' Wissel Malmö FF Wissel P. Petrovic voor E. Friberg Malmö FF